Let's go digital

Digitalisering van jouw administratie

Je administratie gewoon in je broekzak! Hoe handig is dat wel niet.
In een hele korte tijd hebben we een enorme spurt gemaakt op digitaal vlak.
Dat kunnen we niet meer ontkennen. Meer en meer krijgen we alles digitaal toegestuurd, vaak hebben we ook geen andere keuze meer. 
Print jij digitaal ontvangen facturen nog steeds uit om ze naar je boekhouder te brengen?  Wist je dat zij veel liever hebben dat je dit digitaal aanlevert. En bedenk eens hoe opgeruimd je werkplek wel niet zal zijn. 
Gedaan met overvolle mappen, kasten of stapels papier op je bureau. 

Enkele voordelen van je administratie te digitaliseren:

  • Alles centraal gebundeld
  • In een oogopslag zien welke facturen nog openstaan
  • Niet meer moeten zoeken naar facturen en/of documenten
  • Geen onnodige verplaatsingen
  • Bij klanten ter plaatsen de factuur maken
  • Facturen onmiddellijk laten betalen bij levering

Een digitale administratie is ook veel goedkoper dan administratie op papier.  Reken maar eens uit hoeveel per jaar kwijt bent aan postzegels, enveloppen, papier, inkt, verplaatsing naar het postkantoor en de boekhouder, telefoontjes naar je klanten omdat ze de factuur vergeten te betalen.... ik kan nog wel even doorgaan.

Maar hoe werkt dat digitaliseren van je administratie nu eigenlijk? 
Weet je niet goed hoe hieraan te beginnen, samen met jou ga ik opzoek naar het beste online platvorm, help ik je volledig op te starten en coach ik jou de digitale administratieve wereld in. Ik blijf aan je zijde staan tot je het volledig onder de knie hebt.  

Kan je mij na onze digitale reis toch niet missen dan blijf ik graag samenwerken en zorg ik ervoor dat je administratie tot in de puntjes verzorgd blijft.